Verdien 6 euro per maand met de Viking Deals

Mobile Vikings verdienen maandelijks gemiddeld € 6 met de Viking Deals

Dankzij de Viking Deals kunnen Mobile Vikings eenvoudig Vikingpunten verdienen met hun aankopen bij de partners van Mobile Vikings. Hoe hoger je aankoopbedrag bij zo’n partner, hoe meer Vikingpunten je verdient.  Elk Vikingpunt is 1 euro gratis belwaarde.

Bekijk aanbiedingen Mobile Vikings

Het is een succes. We hebben al voor een goeie 263.000 euro aan Vikingpunten uitgedeeld. Vikings die van Viking Deals gebruikmaken, verdienen maandelijks gemiddeld 6 Vikingpunten of 6 euro gratis belwaarde om te bellen, sms’en en surfen. De meest actieve gebruikers van Viking Deals weten maandelijks zelfs tot 30 Vikingpunten of 30 euro aan gratis belwaarde te verdienen.

Op dit moment zijn er 16 Viking Deals beschikbaar. Die zijn voornamelijk toegespitst op technologie (Coolblue, bol.com, iBOOD), reizen (Travelbird, Center Parcs, Expedia, CheapTickets.be) en kleding (Zalando, America Today).

Het ecosysteem dat we met de Viking Deals uitbouwen, is deel van de filosofie ‘Gratis mobiele communicatie is een recht. Bedoeling is om de Viking Deals verder uit te bouwen zodat maandelijks volledig gratis herladen met Vikingpunten snel een optie voor alle Vikings wordt dankzij een steeds bredere samenwerking met onze partners.

Reageer