De Internationale Prepaid Sim met meer dan 15 miljoen klanten die genieten van het Lycamobile-merk, en met iedere 2 seconden een nieuwe klant.

Lycamobile’s missie is om vrienden en familie over de hele wereld met elkaar te verbinden. Als ’s werelds grootste internationale Mobile Virtual Network Operator (MVNO) voorziet Lycamobile 15 miljoen klanten in 21 landen van voordelige en hoogwaardige data en telefoniediensten. Lycamobile is momenteel aan het uitbreiden om een breed scala aan financiële- en reisdiensten, inclusief Lycamoney en Lycafly, aan te kunnen bieden. Deze diensten zullen er ook voor zorgen dat mensen ook buiten de landsgrenzen met elkaar in contact blijven. Opgericht in 2006 en met een omzet van € 1.5 miljard in 2014, blijft Lycamobile hard groeien en mag nu elke 2 seconden een nieuwe klant verwelkomen.

Lycamobile is beschikbaar in: Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Macedonië, Nederland, Noorwegen, Polen, Hong Kong, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Tunesië, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.