Goedkoopste sim only

Sim only abonnementen zijn gericht op erg goedkoop bellen en sms-en. De reden dat sim only zo goedkoop is omdat de sim only provider geen kosten heeft voor het weggeven van een telefoon. Bij een goedkoop sim only abonnement zit namelijk geen telefoon inbegrepen. De klant gebruikt zijn of haar eigen telefoon tijdens de abonnementsduur. Bijna alle providers bieden sim only abonnementen aan, maar er zijn ook providers die zich alleen maar richten op goedkope sim only abonnementen, zoals Ben.

Bij de goedkoopste sim only abonnementen is het zelfs mogelijk om tot 80 procent meer geld te besparen. Het goedkoopste sim only abonnement begint bij een prijs van ongeveer €2,50 per maand. Omdat de prijzen van goedkope sim only abonnementen erg dicht bij elkaar liggen is de concurrentie tussen de verschillende providers erg hevig. Ondanks dat veel providers claimen het goedkoopste sim only abonnement te hebben klopt dit vaak niet. Zo zijn er een aantal sim only aanbieders die bijvoorbeeld aansluitkosten vragen. Deze aansluitkosten variëren vaak van €5 tot €15. Door de aansluitkosten een provider zijn status van goedkoopste sim only aanbieder verliezen.

Daarnaast is het belangrijk om bij de goedkoopste sim only aanbieders ook te kijken naar opzegtermijnen. Zo werkt Youfone zonder contract, zodat er alleen betaald hoeft te worden voor wat er gebeld en ge-sms’t wordt. Daarnaast kan er bij Ben iedere maand opgezegd worden. Het is lastig om te bepalen welke sim only aanbieder het beste is. Het aantonen van de goedkoopste sim only aanbieding is veel makkelijker.

Reageer